Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین تصمیمات در حوزه حمل و نقل عمومی شهر اصفهان با توجه به شرایط کرونا اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان با اعلام اینکه مصوبات جدیدی در خصوص ستاد مبارزه با کرونای استان در ارتباط با فعالیت تاکسی ها در شهر اصفهان اعلام شده است، اظهار کرد: بر اساس این مصوبات تمامی رانندگان ناوگان تاکسی شامل تاکسی‌های پلاک "ت" زرد"، تاکسی‌ های بی‌سیم و تاکسی‌های اینترنتی ملزم به اجرای برخی موارد مانند رعایت تعداد مسافر، تهویه هوای مناسب و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..  هستند.  

حداکثر تعداد مسافر در تاکسی ها سه نفر است 

هادی منوچهری حداکثر تعداد مسافر در تمامی سفرهای درون و برون شهری را حداکثر سه نفر اعلام کرد و افزود: همچنین از مبدأ تا مقصد باید شیشه تاکسی‌ها در حد تهویه هوای مطبوع داخل خودرو باز باشد و از بستن شیشه‌ها اکیداً خودداری شود.    

وی با بیان اینکه همچنین لازم است ترجیحا راننده و مسافر از ماسک استفاده و نکات بهداشتی طبق پروتکل ابلاغ شده ناوگان تاکسی شهر اصفهان اجرا شود، افزود: مایع ضدعفونی کننده با هزینه بالغ بر 80 میلیون تومان خریداری شده و به صورت رایگان در اختیار همه تاکسی های شهر اصفهان قرار می گیرد، علاوه بر مایع ضدعفونی کننده، توزیع رایگان ماسک و دستکش برای رانندگان انجام شده و ضدعفونی کردن تاکسی ها و استفاده رایگان مایع ضدعفونی برای مسافران توسط رؤسای خطوط برای مقابله با کرونا انجام شده است.   آغاز به کار مترو در انتظار عادی شدن شرایط و تصمیم ستاد کرونا

مدیرعامل شرکت مترو منطقه اصفهان نیز با اشاره به شرایط آغاز به کار مجدد مترو، اظهار کرد: تصمیمات لازم در این خصوص باید در ستاد استانی مبارزه با کرونا اتخاذ شود و برای بازگشایی مترو باید در انتظار عادی شدن شرایط بود.    

احمدرضا طحانیان هدف از اجرای توقف فعالیت مترو را قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا ذکر کرد و افزود: سازمان مترو بنا بر وظیفه ای که داشت اقدام به تعطیلی مترو کرده است.   

وی تصریح کرد: علت تعطیلی مترو هشدار به مردم در خصوص خطرناک بودن شرایط جامعه ناشی از کرونا است تا رفت و آمدهای خود را درحد ضرورت کاهش دهند.

 افزایش ظرفیت در خطوط اتوبوسرانی در صورت اعلام نیاز

همچنین شهردار اصفهان در صفحه خود اعلام کرد: وضعیت ازدحام در اتوبوس های اصفهان بررسی و در صورت اعلام نیاز، افزایش ظرفیت در خطوط مشخص صورت میگیرد. در حال حاضر تعداد خطوط در حد ضرورت محدود شده و 30 درصد ناوگان فعال است اما بخشی از شهروندان ملزم به حضور در محل کار و یا مراکز درمانی هستند.        

 تغییر زمان طرح زوج و فرد در اصفهان

مدیر مرکز مدیریت و کنترل ترافیک شهرداری اصفهان نیز اعلام کرد: بر اساس مصوبات ستاد کرونا و با توجه به تردد کارمندان، طرح زوج و فرد تا اطلاع ثانوی صبح‌ها از ساعت ۸ تا ۱۳ و عصرها ۱۵ الی ۲۴ اجرا می‌شود و مبلغ جریمه ورود به منطقه طرح ترافیک از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری از ۲۰۰ هزار ریال به یک میلیون ریال افزایش می‌یابد.

وی تأکید کرد: اجرای این طرح با هدف جلوگیری از افزایش تردد در معابر و کمک به پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا صورت می‌گیرد. 

هادی کریمی افزود: خودروهای کادر پزشکی بیمارستان‌ها مشمول اجرای طرح زوج و فرد خودروها نمی‌شود.

به گفته وی، همچنین در روزهای ۲۱ و ۲۲ فروردین ماه سال جاری (پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری) تردد بین شهری خودروها ممنوع است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان کرونا حمل ونقل عمومی طرح زوج و فرد تعداد مسافر شهر اصفهان تاکسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۱۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی

سابق بر این افراد زمانی بازنشسته می‌شدند که سال‌های خدمت آنها به ۳۰ سال می‌رسید اما درحال حاضر قانون در حوزه بازنشستگی تغییراتی داشته است. افزایش سن بازنشستگی از مصوبات مجلس در ۲۸ آبان ماه بود.

به گزارش اکونگار این مصوبه در واقع یکی از بندهای ماده ۲۹ برنامه هفتم توسعه بود. مصوبه‌ای که البته هنوز زمان اجرای آن مشخص نشده است اما با توجه به اهمیت این مصوبه، در این مطلب مهم‌ترین مواد مربوطه را بررسی می‌کنیم:

۱. بیمه پردازانی که ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنها برای بازنشستگی اضافه نمی‌شود.

۲. بیمه پردازانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه می گردد.

۳‌. بیمه پردازانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه می گردد.

۴. بیمه پردازانی که مطابق قوانین ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهارماه اضافه می گردد.

۵. بیمه پردازانی که مطابق قوانین تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه می گردد.

همچنین تبصره یک این ماده اجرای تمام یا بخشی از این مواد را مشروط بر این کرده است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد. تبصره شش این ماده هم قرر کرده است که افرادی که با تقاضای خود مایل به بازنشستگی زودتر از موعد فوق الذکر باشند، بازنشستگی آنها مطابق قوانین مربوطه و بدون رعایت بندهای(۱) تا (۵) بلامانع است و حقوق بازنشستگی آنان مطابق احکام این سند برقرار خواهد شد.

روایت رییس مجلس از میزان افزایش سن بازنشستگی

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس نیز توضیح داده است که براساس این مصوبه سقف افزایش سنوات خدمتی برای آقایان «حداکثر۳۵ سال یا ۶۲ سال سن» است و سقف سن بازنشستگی برای خانم‌ها ۵۵ سال است. همچنین گفته شده که در این مصوبه میزان افزایش سنوات خدمت پلکانی است و بیشتر افراد در حد چند ماه به سنوات خدمت‌شان اضافه می‌شود و به میزان سنوات خدمت افرادی که به‌تازگی شروع به کار کنند نیز حداکثر ۵ سال اضافه می‌شود.

نگاهی به سن بازنشستگی در قانون تامین اجتماعی

البته ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی نیز به موضوع بازنشستگی پرداخته است بر اساس این ماده، مشمولان این قانون با داشتن شرایط حداقل ۱۰ سال پرداخت حق بیمه مقرر، قبل از تاریخ تقاضای بازنشستگی و رسیدن سن مرد به ۶۰ سال و زن به ۵۵ سال تمام امکان استفاده از خدمات بازنشستگی برای این افراد فراهم است. ماده ۷۷ این قانون نیز به میزان مستمری پرداخته است. بر اساس این ماده مقدار مستمری یک‌سی و پنجم متوسط مزد یا حقوق بیمه شده ضرب در سنوات پرداخت حق بیمه است مشروط بر آنکه از صددرصد متوسط مزد یا حقوق تجاوز نکند. در تبصره قانونی آن نیز متوسط مزد یا حقوق برای محاسبه مستمری آمده که متوسط آن عبارت است از مجموع مزد یا حقوق بیمه شده که براساس آن حق بیمه پرداخت شده ظرف ۲ سال آخر پرداخت حق بیمه تقسیم بر ۲۴ خواهد بود.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903815

دیگر خبرها

  • ابن سینا مقصد بعدی تی‌بی‌ام خط ۲ مترو اصفهان
  • ریشه و علت گرفتاری‌ها در چیست؟
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • جزییات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • جزییات سه طبقه شدن میدان ونک | این تغییر چه زمانی رخ می دهد؟
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند